specialista / specialistka životního prostředí – lesy, myslivost, rybářství [Czech Republic]


 

Magistrát hlavního města Prahy je největším zaměstnavatelem územní samosprávy, který nabízí profesní uplatnění v celé řadě oborů. Aktuálně hledáme nového kolegu či kolegyni na pozici specialista / specialistka životního prostředí – lesy, myslivost, rybářství a CITES v odboru ochrany prostředí na dobu určitou.

Pracovní místo je vhodné také pro absolventku/absolventa.

Jaká bude Vaše náplň práce

Zajišťování úkolů v přenesené působnosti hlavního města Prahy, s výjimkou agendy přestupků, dle zákonů: č. 289/1995 Sb., o lesích; č. 149/2003 Sb., o obchodu s reprodukčním materiálem lesních dřevin; č. 449/2001 Sb., o myslivosti; č. 226/2013 Sb., o uvádění dřeva a dřevařských výrobků na trh; č. 100//2004 Sb., o obchodování s ohroženými druhy (dále jen CITES), zejména:

· vydávání závazných stanovisek ke stavbám, které jsou navrhovány do vzdálenosti 50 m od okraje lesa,

· vydávání závazných stanovisek ke stavbám, které jsou navrhovány na lesních pozemcích,

· rozhodování o odnětí lesních pozemků plnění funkcí lesa,

· vydávání registračních listů exemplářů CITES a zaznamenávání změn do stávajících registračních listů,

Jaké požadavky byste měl/a splňovat

VŠ vzdělání

znalost zákona č. 289/1995 Sb., o lesích a o změně a doplnění některých zákonů (lesní zákon), zákona č. 449/2001 Sb., o myslivosti, a zákona č. 100/2004 Sb., o ochraně druhů volně žijících živočichů a planě rostoucích rostlin regulováním obchodu s nimi a dalších opatřeních k ochraně těchto druhů a o změně některých zákonů (zákon o obchodování s ohroženými druhy) (CITES), vše v platném znění

věcná znalost problematiky v oblasti lesů a myslivosti

znalost práce na PC (MS Word, MS Excel, Internet)

dobré vyjadřovací schopnosti v písemném i mluveném projevu

Co Vám můžeme nabídnout

platové zařazení dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb. v platové třídě 11, možnost přiznání osobního příplatku po zkušební době, mimořádné odměny podle dosažených pracovních výsledků (více se dozvíte z úplného oznámení o výběrovém řízení)

pracovní poměr na dobu určitou, po dobu rodičovské dovolené

po zapracování možnost občasné práce z domova

pružnou pracovní dobu, 5 týdnů dovolené, 5 dní indispozičního volna

pracoviště v centru Prahy

podporu profesního i osobního rozvoje, další vzdělávání, mentoring a koučink

benefitní systém Cafeteria, příspěvek na roční jízdné MHD (Lítačka), příspěvek na stravování (elektronická stravenková karta), příspěvek na penzijní připojištění, příspěvek na rehabilitaci pro osoby se zdravotním postižením

příspěvek na bydlení

podporu slaďování pracovního a rodinného života, 2 dětské skupiny a řadu dalších zajímavých zaměstnaneckých výhod

Více informací o odměňování, dalších pracovních podmínkách a zaměstnaneckých benefitechnaleznete na našich kariérních stránkách

Do výběrového řízení uchazeč/ka podává přihlášku, ve které uvede: označení výběrového řízení a název obsazované pracovní pozice, jméno, příjmení, titul, datum narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu (úplná adresa včetně PSČ), kontaktní údaje (e-mail, telefon).

K přihlášce připojí: strukturovaný profesní životopis v českém jazyce, ve kterém budou uvedeny údaje o dosavadních zaměstnáních, odborných znalostech, dovednostech a dosaženém vzdělání.

Přihlášku do výběrové řízenís životopisem v českém jazyce prosím zašlete nejpozději do 29. května 2023 na adresu kariera.magistrat@praha.eu. Do předmětu zprávy uveďte: Volné místo na dobu určitou– specialista/specialistka životního prostředí – lesy, myslivost, rybářství a CITES/OCP/1077/VM22/23/Se.

Typ úlohy: Plný úvazek

Plat: 26 000,00Kč - 46 000,00Kč (měsíčně)

Termín pro žádost: 29.05.2023


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال